Over ons

Adviesburo Bejan is een deskundig en onafhankelijk adviesburo gespecialiseerd in bouw- en betontechniek. Met gekwalificeerde, goed opgeleide en ervaren medewerkers bieden wij een veelvoud van diensten aan op het gebied van beton, metselwerk en vloerafwerkingen. Zo voeren wij inspecties en onderzoeken uit, maken wij inventarisaties, hersteladviezen, bestekken en MJOB’s. Ook houden wij toezicht bij de uitvoering en voeren wij directie over projecten.

Naast de technisch inhoudelijke expertise staat Bejan ook voor kwalitatief goede begeleiding van klanten. Als opdrachtgever wilt u een snel en degelijk advies ontvangen waarbij u begrepen en serieus genomen wilt worden. Wij zullen altijd uitgaan van het belang van de klant en eigen kennis en kunde snel en doeltreffend ter beschikking stellen. Eén van onze belangrijkste uitgangspunten is daarbij: “afspraak is afspraak”.

Wij zullen altijd uitgaan van het belang van de klant: “afspraak is afspraak”

Daarnaast doen wij zaken op basis van gelijkwaardigheid, een redelijke prijs en in goed overleg met u. Wij zeggen graag “ja” tegen uw opdracht. Maar denken graag na alvorens “ja” te zeggen, wij zullen nooit “ja” zeggen als dit niet mogelijk is!

Onze belangrijkste speerpunten zijn:

  • deskundig en goed opgeleid personeel
  • betrouwbare en objectieve adviezen
  • analyserend vermogen en trekken van juiste conclusies
  • flexibiliteit
  • ontzorgen
  • goede prijs kwaliteitverhouding
Bejan staat voor flexibiliteit en ontzorging, zelfs op ongewone locaties

Door onze hands-on mentaliteit hebben wij door de jaren heen een mooie lijst met tevreden klanten opgebouwd en beschikken wij over diverse certificeringen waaronder ISO 9001.

Over de hele wereld nemen overheden en bedrijven hun verantwoordelijkheid om uitstoot te verminderen. Ook wij zijn ons bewust van onze klimaatimpact. Bejan Bouw & BetonTechniek B.V. is in 2022 toegetreden tot de Co2-prestatieladder, trede 3. Het totaaldocument ten behoeve van de realisatie van onze doelstellingen kunt u hier downloaden. De vorige versie kun je hier vinden.

Graag gaan wij met u om tafel om uw zorgen op het gebied van beheer en onderhoud en het onderzoeken van beton en bouwkundige constructies weg te nemen.