Bestekken en aanbestedingen

Begeleiding aanbesteding

Na afronding van het voortraject (inspectie en advies) kunnen herstel- en renovatiewerkzaamheden uitgevoerd worden. Heeft u een drukke renovatieplanning en streeft u een hoge kwaliteit na, dan kunnen wij voor u het aanbestedingsproces verzorgen/ begeleiden.

Wij zetten voor u de onderzoeksresultaten / vraagstukken om in een passende uitvraag, bestek en voorwaarden, zodat deze door gecertificeerde en kundige aannemers afgeprijsd kunnen worden. Daarbij worden de inschrijvingen van de aannemers getoetst op volledigheid en kwaliteit zodat u een kwalitatief, economisch en duurzaam eindproduct krijgt.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Technische bestekken

Na inspecties en onderzoeken volgt indien gewenst een hersteladvies. Maar hoe gaat u dit weg zetten in de markt? Hoe wordt de kwaliteit van de uitvoering geborgd?

Bejan kan u ondersteunen in het opstellen van bestekken / werkomschrijvingen.

Het bestek is een omschrijving van het object met de bijbehorende uit te voeren herstel en/of conservering werkzaamheden. Daarnaast zijn ook alle technische en juridische bepalingen aangegeven. In een bestek wordt het geplande gebouw ook gevisualiseerd, aan de hand van tekeningen.

Bejan kan voor u een traditioneel RAW-bestek of praktische werkomschrijving opstellen.